تخفیف شگفت انگیز

ویبراتور | موتور ویبره | ویبره بدنه

  • شرکت OMB ایتالیا
  • شرکت پیلسا موتور
  • شرکت تولز
  • کمپ ترکیه
  • موتور ویبره Miksan
  • موتور ویبره Italvibras
  • موتور ویبره OLI
  • موتور ویبره AVIBRO



  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین

ویبره بدنه چیست؟

ویبره بدنه یکی از تجهیزات به نسبت کم کاربرد تر در صنعت است. یکی از بهترین شرکت های تولید کننده ویبره در جهان OMB است و برندهای ترک نظیر Kemp بسیار پر طرفدار هستند. در ایران نیز برند های زیادی اقدام به تولید ویبره بدنه کرده اند که البته به نسبت برندهای اروپایی نیاز به کار بیشتری دارند.

موتور ویبره

ویبراتور یا موتور ویبره همانطور که از ترکیب نامش پیداست، الکتروموتوری است که به محض روشن شدن شروع به لرزش می نماید، لرزشی که موتور ویبره ایجاد می‌کند به واسطه وزنه هایی است که به صورت لنگ در هر دو سمت شافت موتور ویبره قرار دارد.

از لرزش های ایجاد شده توسط موتور ویبره جهت رفع نیازهای صنعتی و عمومی استفاده می‌گردد. ویبره بدنه یا ویبره صنعتی هر دو از نامهای دیگر موتور ویبره هستند. البته موتور ویبره تحت عناوین دیگری همچون: ویبراتور ، موتور ارتعاشی ، الکترو ویبره نیز در صنعت شناخته می‌شود.

دسته بندی موتور ویبره صنعتی

به طور کلی دو نمونه ویبره وجود دارد:

  1. موتور ویبره وزنه متعادل: این نوع از ویبراتور بر روی محور موتور قرار دارد که موجب لرزش بر روی دستگاه می شود.
  2. موتور ویبره رزونانس خطی (اکچویتور): این نوع از ویبراتور ها به نام رزونانس خطی(LRA) یا اکچویتور معروف است از یک جرم داخلی کوچک متصل به فنر استفاده کرده تا نیروی مورد نیاز برای ارتعاش را ایجاد کند.

ویبراتور می تواند در اندازه های مختلفی تولید شوند. هر صنعت متناسب با نیاز خود موتور ویبره مد نظر خود را خریداری می کند.

ویبره صنعتی میتواند حتی ابعادی در حدود 1 متر هم داشته باشد و این در حالی است که ویبراتور گوشی در حدود 60 میلی متر یا حتی کمتر تولید می شود.

دسته بندی ویبراتور ها براساس ناحیه ارتعاش

ویبراتور یا تجهیزات مرتبط با ایجاد ارتعاش بر اساس ناحیه که ارتعاش به آن وارد می شود به دو دسته کلی تقسیم میشوند:

  1. ارتعاش داخلی
  2. ارتعاش خارجی

از جمله تجهیزاتی که برای ارتعاش خارجی تجهیزات صنعتی کاربرد دارد ، موتور ویبره یا ویبره صنعتی است. این ارتعاشات به قسمت خارجی سطوح نصب می شود. ویبراتور داخلی به طور مستقیم به داخل قطعه نفوذ کرده و لرزش ایجاد می کند. یکی از بهترین مثال ها برای ویبره داخلی، ویبره بتن است. این تجهیز با لرزشی که در بتن ایجاد می نماید، هوای آن را خارج می نماید یا به عنوان مثال برای تعیین مقاومت بتن از ویبراتور داخلی استفاده می شود. با توجه به نوع قطعه و تجهیز و همچنین نیرویی که بر آن وارد می شود می توان از ویبراتور داخلی یا خارجی استفاده شود.

ویبره بدنه

انواع موتور ویبره صنعتی

موتور ویبره یا ویبره صنعتی به دو دسته تقسیم می شود:

  1. موتور ویبره برقی ( به دلیل قدرت بیشتر ، کاربرد بیشتری دارد )
  2. موتور ویبره بادی

دسته بندی بر اساس دور و کاربرد

الکترو ویبره ها در صنعت به سه مدل کلی دسته بندی میشوند:

  • موتور ویبره 1000 دور: از موتور ویبره 1000 دور در کاربردهای خاص و مواردی که نیاز به قدرت ارتعاش بالا با فرکانس کم باشد، استفاده می گردد. به عنوان مثال کاربردهایی نظیر زغال سنگ و پودر زغال سنگ که قطعاً بهترین گزینه در این موارد استفاده از موتور ویبره 1000 دور جهت هدایت پودر زغال سنگ است. در واقع تعداد ضربات در ویبره 1000 دور کمتر بوده اما شدت ضربه بیشتر است.
  • موتور ویبره 1500 دور: از موتور ویبره 1500 دور جهت استفاده در مصارفی همچون شن شویی و ماسه شویی و غیره استفاده می گردد و از 1000 دورها پر کاربردتر هستند. این موتور ویبره دارای لرزش بیشتری نسبت به مدل 1000 دور بوده و لرزش های آن ریز تر است. به همین جهت از آن در سرندها نیز استفاده می گردد.
  • موتور ویبره 3000 دور: موتور ویبره 3000 دور نیز برای کاربردهای صنعتی و عمومی استفاده می گردد. به طور کلی موتور ویبره 3000 دور، مولد ارتعاشات ریز و موتور ویبره 1500دور ،مولد ارتعاشات درشت است. به عبارت دیگر قدرت ارتعاش الکترو ویبره با دور الکترو ویبره یا ویبره بدنه نسبت عکس دارد، یعنی هر قدر که دور موتور ویبره بیشتر باشد، میزان قدرت ارتعاش در آن موتور ویبره کمتر شده و متقابلاً هر اندازه دور موتور ویبره کمتر باشد، میزان قدرت ارتعاش در موتور ویبره بیشتر خواهد بود. از ویبره 3000 دور بسیار بیشتر از دو مدل دیگر استفاده می شود. در زیر تصویر یک ویبره کوچک صنعتی با قدرت 20 کیلوگرم نیرو نمایش داده شده است. در مجسمه سازی از این ویبره به خوبی استفاده می شود.
موتور ویبره کوچک

اجزای موتور ویبره

موتورهای ویبره به دو شکل استوانه ای و سکه ای طراحی و تولید می شوند. جزئیات طراحی داخلی موتور ویبره ها با توجه به شکل ساختاری آن ها ، می تواند متفاوت باشد. اجزا موتور ویبره شامل موارد زیر است:

  1. رتور
  2. استاتور
  3. جا به جا کننده
  4. آرماتور
  5. سیم پیچ ها 
  6. وزنه
  7. جاروبک ها
  8. بار
  9. توان
  10. گشتاور

روتور

یکی از اجزای موتور ویبره ها روتور است. موتور ویبره ها همانند بسیاری از موتور های الکتریکی از یک روتور تشکیل شده اند. روتور قسمت چرخان موتور است که براساس میدان مغناطیسی که ایجاد می شود، موجب تولید گشتاور مورد نیاز برای تولید توان می شود.

استاتور

استاتور قسمت ثابت موتورهای الکتریکی است که با توجه به ایجاد میدان مغناطیسی اطراف روتور می تواند موجب چرخش رتور شود. استاتور همچنین از کویل های اطراف رتور تاثیر می پذیرد و متناسب با حرکت آن ها عملکرد دارد.

جا به جا کننده

جابه جا کننده یک سوییچ الکتریکی است که در برخی از موتورهای الکتریکی وجود دارد و با استفاده از آن جهت جریان الکتریسیته بین روتور و مدار بیرونی عوض می شود. این تجهیز جریان را در بهترین موقعیت در رتور قرار می دهد.

سیم پیچ ها

سیم پیچ های اطراف کویل طوری نصب می شوند تا توانایی تولید میدان مغناطیسی در زمانی که جریان الکتریسیته از آن عبور می کند را داشته باشند.

وزنه

در موتور ویبره ها تعدادی وزنه در دو طرف بر روی محور موتور نصب می شود. این وزنه ها در زمان چرخش پر سرعت موتور ایجاد یک اینرسی حرکت در یک سمت می کند که در مجموع موجب لرزش دستگاه می شود. مقدار نیروی محوری موجود بر محور با توجه به اندازه وزنه ها می تواند متغیر باشد.

جاروبک ها

در محور موتور، جاروبک ها موجب انتقال جریان بین استاتور و کویل ها می شود. طول عمر موتور بستگی به استهلاک جاروبک ها دارد. بر این اساس استهلاک موتور به طور مستقیم با جاروبک ها در ارتباط است.

اجزا ویبره

بار

بار به عنوان خروجی مدار متصل به دستگاه است. در انتخاب موتور، بار به عنوان گشتاور مورد نیاز برای عملکرد کل سیستم موتور ویبره است. بار می تواند در طول زمان ثابت یا متغیر باشد.

توان

توان محصول سرعت و گشتاور موتور است. ماکزیمم توان موتورهای DC در نقطه عملکردی موتور براساس نیمی از عملکرد سرعت بار و سرعت گشتاور استال تعیین می شود.

موتور ویبره

گشتاور

رابطه بین گشتاور و سرعت چرخش به عنوان مشخصه سیستم عملکردی شناخته می شوند. موتورهای ویبره در دو حالت استوانه ای و سکه ای ارائه می شوند که دارای عملکردی مشابه است. براساس داده های موجود می توان مشخصه های ورودی و خروجی موتور را کنترل کرد. مهم ترین محدودیت موجود در طراحی موتور ویبره ها انتخاب موتور الکتریکی با توان مناسب است.

دقت طراحی ویبره بدنه

طراحی موتور ویبره بسیار دقیق و با جزییات است. این موتورها متناسب با کاربردشان دارای وزن و سایز مختلفی هستند. با توجه به عدم تعادل محوری ویبراتور، در صورت خطا در طراحی این تجهیزات می توانند خسارات جبران ناپذیری را به وجود بیاورند. در مدل های میکرو ویبره از یک موتور الکتریکی دی سی (DC) و یک جرم برای ایجاد عدم تعادل در محور موتور استفاده می شود. موتور دی سی مورد استفاده در میکرو ویبره ها بسیار کوچک و کم وزن است. ویبره های کوچک به دو صورت سکه ای و سیلندری ارائه می شوند. سایز این تجهیزات می تواند تا 3 میلی متر نیز کاهش پیدا کند که برای کاربرد های خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. در کنار مدل وزنه عدم تعادلی، مدل اکچویتور نیز برای کاربرد های مختلف طراحی های خاصی دارد.

ویبراتور سایز بزرگ

سایز بزرگتر ویبره بدنه برای لرزش سطوح بزرگتر مناسب است. به عنوان مثال برای شبیه ساز زلزله از موتورهای الکتریکی قوی تر با جریان متناوب استفاده می شود.موتور های الکتریکی موجود در ویبراتور دارای طول عمر بالا و کارکرد زمانی بالاتری است. به عنوان مثال میز ویبره ها را میتوان یکی از تجهیزاتی دانست که از ویبره صنعتی استفاده می کنند. موتورهای الکتریکی بدون جاروبک موجب می شود که استهلاک این تجهیزات به حداقل میزان خود برسد.بیشتر موتورهای الکتریکی مورد استفاده در ویبراتور دارای آی سی داخلی است که هماهنگی آن ها را با دستگاه متصل افزایش می دهد.

ویبره

عوامل اثر گذار بر کارکرد موتور ویبره

هدف نهایی موتور ویبره ایجاد لرزش و ارتعاش در دستگاه مورد نظر است. اما نحوه رسیدن به این هدف به شکل های مختلفی امکان پذیر است. گاهی برای لرزش مورد نیاز باید در داخل دستگاه یا ماده مورد نظر ایجاد شود. ویبراتور داخلی معمولا دارای سایزهای کوچکتری است و از موتورهای دی سی برای کار بهره می برند. ویبراتور خارجی برای ایجاد لرزش و ارتعاش در سطح بیرونی دستگاه مناسب است.

میزهای ارتعاشی از جمله نمونه های پر کاربرد در تست های زلزله است که از ویبره موتور خارجی استفاده می کنند. برخی از ویبره بدنه ها دارای کاربردهایی چند گانه است. یعنی از این موتورها هم می توان در داخل و هم در خارج دستگاه استفاده کرد. موتورهای ERM از جمله موتور های دی سی است که در سایزهای کوچک ارائه می شوند. این موتورها که دارای شکل سیلندری است و با استفاده از وزنه های محوری، عدم تعادل بر روی دستگاه ایجاد می کند. به دلیل سایز کوچک تین مدل از موتورها ، برای مکان هایی که فضا کوچک است بسیار مناسب هستند.

جنس محافظ اطراف ویبره بدنه

محافظ اطراف ویبراتور می تواند از جنس های مختلفی باشد. یکی از محافظ های پر کاربرد در ویبره های صنعتی که توسط یک پایه ی فلزی به سطح مدار متصل می شود ، پلاستیک فشرده و یا چدن است. در برخی موارد می توان از چسب های خاصی که توانایی عبور جریان را دارند استفاده کرد. همچنین محفظه های فلزی نیز در ویبراتور وجود دارند که معمولا برای سایزهای بزرگتر استفاده می شود.

در سیستم اکچویتور رزونانس خطی به جای استفاده از وزنه های عدم تعادل، از یک فنر و وزنه مغناطیسی استفاده می شود. در هنگام چرخش محور وزنه به سمت قطب های مختلف مغناطیسی هدایت می کند که با توجه به سرعت چرخشی بالا آن ها این حرکت موجب لرزش و ارتعاش دستگاه می شود. این مدل از موتورها بسیار بهینه تر و کاربردی تر است زیرا دارای قدرت خروجی بالاتر و دقت عمل بیشتری است. این مدل از ویبراتور توانایی کار با مدل های مختلفی از موتورهای الکتریکی را دارد. همچنین میزان استهلاک پایین این موتورها موجب عمر طولانی این تجهیزات نسبت به سایر مدل ها می شود.

ویبره 1

کاربرد ویبره بدنه

موتور ویبره با بازخورد گرفتن از اپراتور عمل می کنند. امروزه با توجه به پیشرفت گسترده در فناوری های مختلف، موتور ویبره متناسب با نیاز اپراتور نسبت به لرزش دستگاه با استفاده از درایو یا اینورتر قابل تنظیم است. دسته های بازی یکی از نمونه های رایج امروزی برای استفاده از میکرو ویبره است. با توجه به شرایط کاربر در بازی دسته شروع به لرزش شدید یا خفیف می کند. یا در مثال دیگر گوشی های همراه در حالت بازی، تماس و یا دریافت اس ام اس شکل های مختلفی از ویبره ارائه می شود.

در مواقعی که قطعات درشت مواد در قسمت های مختلف خط تولید گیر می کند، ویبره موتورها می توانند با یک لرزش مختصر گرفتگی را بر طرف کنند. غربال گری نیز یکی دیگر از نمونه های کاربردی از ویبره موتورها است. از موتور ویبره یا ویبره صنعتی در صنایع مختلفی استفاده میگردد از جمله صنعت بتن و سیمان - کاربرد های کشاورزی -  شن شویی – سرند ها - کاربردهای مربوط به صنعت آرد و سیلوها - تجهیزات مربوط به جداسازی دانه ها و خشکبار - قیف های حجیم صنعتی و کاربردهای متنوع دیگر ویبره بدنه به جهت کاربردهای متنوعی که دارد جزء لاینفک صنعت به شمار می‌رود.

موتور ویبره ایرانی

انواع موتور ویبره

ویبراتورهای صنعتی به طور کلی به دو دسته الکتریکی و مکانیکی تقسیم می شوند. ویبراتورهای مکانیکی خود به دو دسته هیدرولیکی و نیوماتیکی تقسیم می شود.

ویژگی ویبراتورهای الکتریکی

  • قابلیت عملکرد با هر دو مدل موتور DC و AC
  • موتور الکتریکی باعث چرخش محور می شود.
  • وزنه های موجود بر روی محور موجب ایجاد عدم تعادل بر روی دستگاه شده و لرزش ایجاد می کنند.
  • برای مواد دانه ای مناسب است.

ویژگی ویبراتورهای هیدرولیکی (مکانیکی)

  • دارای پیستون رفت و برگشتی برای حرکت سیال
  • دارای موتور خارجی متصل به دستگاه
  • دارای وزنه های عدم تعادل بر روی محور
  • برای مواد با درشت مناسب است.

ویبره بدنه

ویژگی ویبراتورهای نیوماتیکی (مکانیکی)

  • دارای قابلیت کار با توربین، توپی و رولر
  • مواد بر اثر حرکت توربین، تکان می خورند
  • دارای قابلیت عملکرد برای فرکانس های بالا
  • برای مواد دانه ای مناسب است.

نمونه هایی از مواد دانه ای: سیمان، آرد، ماسه، پودرها، شکر و نمک

نمونه هایی از مواد درشت: برنج، قطعات چوب، زغال سنگ، سنگ نمک، سنگ ریزه، سنگ معدن و کود ویبراتور صنعتی در صنایع مختلفی از جمله سیمان و بتن سازی، صنایع غذایی، صنایع آرد و تجهیزات دانه بندی سیلوها، صنایع کشاورزی و ... کاربرد دارند. موتور ویبره می تواند کمک زیادی به فرآیند غربال گری در صنایع مختلف بکند. این تجهیزات می تواند در کنار سیلوها، شناورها، انبارک ها، قیف های صنعتی بزرگ، تجهیزات غربال گری و تجهیزات انتقال و فشرده سازی قرار بگیرد. ویبره بدنه صنعتی عموماً به صورت سه فاز است. یکی از بهترین سایت های خرید ویبره بدنه، کالا صنعتی است. در بازار ویبره بدنه با نام های موتور ویبره و ویبراتور صنعتی شناخته می شود.

نکات مهم در خرید موتور ویبره

  • مشاوره: مشورت با افراد مختلف، شما را از هزینه بی مورد برای خرید موتور ویبره فراتر از نیازتان بازمی‌ دارد. همچنین به شما کمک می‌کند که ویبره بدنه ضعیف‌تر از نیاز خود نیز خریداری نکنید.
  • کیفیت: یکی از مهم‌ترین نکات برای خرید موتور ویبره ، خرید محصولی باکیفیت است.
  • گرفتن قیمت: برای خرید موتور ویبره باید از فروشگاه‌های مختلف قیمت بگیرید. یکی از راهکارهای مناسب برای دسترسی به قیمت ویبره بدنه، مراجعه به سایت‌های فروشنده این کالای صنعتی است.
  • خرید از فروشگاه های معتبر: خرید از فروشگاه هایی که اعتبار لازم و کافی را نداشته باشد ممکن است مشکلاتی را پس از خرید برای مشتری به وجود بیاورد.

کاربرد ویبراتور صنعتی

در وسایل نقلیه سنگین ویبراتور نقشی مهم و اساسی در انتقال بار دارد. همچنین در صنایع آرایشی و بهداشتی از این تجهیزات برای فشرده سازی انواع مواد آرایشی استفاده می شود. میزهای ویبراتور صنعتی از جمله نمونه های پر کاربرد از ویبره بدنه است. این میزها برای شبیه سازی زلزله طراحی شده اند. همچنین از این مدل میزها برای تهیه کیک و مواد خوراکی استفاده می شود.

این مدل از میزها در اندازه های بزرگ و کوچک ارائه می شوند. ارتعاش در مقیاس بزرگ و کوچک در تمام میز پخش می شود. ویبراتور صنعتی یا همان ویبره بدنه یکی از اجزای پر مصرف در صنایع مختلف است. برای دریافت لیست قیمت ویبره بدنه و کاتالوگ ویبراتور با کارشناسان فروش در تماس باشید. انواع سیستم هایی که در آن از ویبره بدنه صنعتی استفاده می شود به دودسته تقسیم بندی می شود. سیستم های با نوسان آزاد و سیستم های نوسانی محدود به رزونانس(تشدید). در سیستم های آزاد، میتوان از دو روش خطی و چرخشی برای ویبره زدن استفاده کرد. در یک سیستم با نوسان آزاد خطی، باید از دو موتور ویبره مشابه با هم و با پارامترهای فنی یکسان که خلاف جهت یکدیگر حرکت می کنند، استفاده کرد.

انتخاب موتور ویبره

انتخاب موتور ویبره اصول وقواعدی دارد که به طور خلاصه به آن میپردازیم:

اولین موردی که در انتخاب ویبره بدنه باید در نظر گرفت، سطحی است که الکترو ویبره بر روی آن نصب میشود. مورد دوم اندازه و وزن بار است که در انتخاب ویبره بدنه تاثیر گذار خواهد بود. چنانچه محل نصب الکترو ویبره بر روی قیف باشد، در این صورت اندازه دهانه ورودی قیف و خروجی آن و همچنین ابعاد حجمی قیف مورد نیاز است. و چنانچه محل نصب الکترو ویبره بر روی میز ویبره باشد، در این صورت ابعاد میز ویبره جهت انتخاب ویبره بدنه مورد نیاز است. هر چند انتخاب ویبره مناسب با پروژه دارای قواعد مخصوص به خود است ، اما در بیشتر موارد ، مشتریان الکترو ویبره مایلند تا به صورت تجربی ویبره بدنه مورد نظر خود را انتخاب کنند.

به طور معمول برای میز ویبره و قیف ها از موتور ویبره 3000 دور و برای سرندها از موتور ویبره 1500 دور استفاده میگردد. در سیستم نوسان آزاد خطی، نیروی ارتعاشی به صورت رفت و برگشتی اثر کرده و این امر باعث حرکت خطی میشود نام دیگر این سیستم، سیستم ویبراتور تک جهته نیز است. اما در یک سیستم ویبره چرخشی، از یک عدد موتور ویبره استفاده می شود که در مرکز میز قرار دارد و عموماً در زیر میز بسته می شود. نیروی ارتعاشی در سیستم ویبره چرخشی به صورت یکسان در تمام 360 درجه ایجاد می شود. تصاویر زیر سیستم ویبره بدنه خطی و چرخشی را نمایش می دهد.

سيستم ويبره خطي
سيستم ويبره چرخشي

تنظیم لنگ در موتور ویبره

روش تنظیم صحیح وزنه ها در موتور ویبره تقریبا اسان است، اما باید توجه داشت که تنظیم مناسب و صحیح بر عملکرد و طول عمر قطعات و تجهیزاتی که موتور وبیره به آن ها متصل است تاثیر زیادی دارد. در بازار عموماً ویبره بدنه با نام های موتور ویبره، ویبره صنعتی ، ویبراتور سه فاز و تکفاز ، ویبراتور صنعتی و میز ویبره استفاده می شود. در یک ویبره معمولی، نیروی ارتعاشی از طریق نصب دو عدد لنگ در دو طرف شافت یک موتور استفاده می شود. این موتور میتواند 3000 دور ، 1500 دور ، 1000 دور یا 750 دور باشد.

مقدار لنگ ویبره بدنه نیز قابل تنظیم خواهد بود. در حقیقت نیروی ارتعاشی در ویبراتور صنعتی به وزن جرم دوار ، فاصله مرکز ثقل آن جرم از مرکز چرخش و سرعت دورانی بستگی دارد. اگر تنظیم وزنه های ویبره بدنه در دو سر ویبره یکسان نباشد، عملکرد نا منظمی خواهد داشت و علاوه بر اینکه عمر ویبره بدنه کم خواهد شد، بازده مناسب را نیز نخواهد داشت. در بسیاری حالات با توجه به اینکه توان موتور ویبره های با سایز کوچک کم است، میتوان با استفاده از یک خازن بر سر راه ویبره آن را به یک موتور ویبره تکفاز تبدیل کرد. برای دریافت مشاوره رایگان برای خرید ویبره صنعتی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

نحوه عملکرد ویبره بدنه

موتور ویبره همانند بسیاری دیگر از تجهیزات صنعتی از یک الکتروموتور تشکیل شده است. این الکتروموتور به عنوان منبع تغذیه این دستگاه ها شناخته می شود. در کنار الکتروموتور یک وزنه با نسبت چگالی بالا روی محور قرار می گیرد که موجب جابه جایی مرکز ثقل دستگاه می شود. وزنه قرار گرفته شده بر روی محور معمولا 25 تا 50 % از کل محور را اشغال می کند. در زمان چرخش با سرعت بالا این وزنه موجب لرزش و ارتعاش کل دستگاه می شود. علاوه بر موتور ویبره ای که با الکتروموتور کار می کنند، نوع دیگری از ویبره بدنه وجود دارد که به کمک مکانیزم باد کار می کنند. تجهیزات نیوماتیکی یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده این ویبره بدنه است.

این مدل از دستگاه ها گاهی برای ایجاد ارتعاش در دستگاه های مختلف، و گاهی برای از بین بردن رطوبت و هوای اضافی قطعه کاربرد دارد. از بین بردن رطوبت و هوای اضافی موجب افزایش ایمنی و کیفیت ساخت قطعه می شود. این دستگاه ها در صنایع کشاورزی نیز کاربرد دارند. از ویبره بدنه بادی برای تخلیه سیلوها نیز استفاده می شود. همچنین در صنعت داروسازی از موتور ویبره برای غربال گری پودرهای مختلف استفاده می شود. در مجموع می توان گفت که ویبراتور صنعتی بادی دارای مزایای مختلفی است که از جمله آن می توان به صرفه جویی در وقت و هزینه اشاره کرد. علاوه بر این با استفاده از این تجهیزات می توان ایمنی کار را نیز افزایش داد.

موتور ویبره

فناوری موتور ویبره

ویبره بدنه در ابتدا با کمک سیستم های نیوماتیکی ایجاد شده بود. در اوایل قرن بیستم این مدل از ویبراتور به شکل گسترده ای استفاده می شد. پس بروز انرژی الکتریسیته در دستگاه های مختلف، استفاده از ویبراتور بادی نیز بسیار کاهش پیدا کرد. با توجه به اینکه ویبراتور الکتریکی قدرت به مراتب بیشتری را ارائه می دهند، از این مدل از موتور ویبره برای صنعت استفاده می شود. همچنین موتور ویبره الکتریکی قابلیت تنظیم بسیار دقیق تری نسبت به مدل های بادی دارند.

فناوری تولید ویبراتور صنعتی در طول سالیان اخیر پیشرفت زیادی کرده است. امروزه ویبره بدنه برای نیازهای هر صنعت به صورت مجزا تولید می شود. توان موتور الکتریکی ویبره بدنه تاثیر مستقیم بر روی شدت ایجاد لرزش دارد. اکثر موتور ویبره قابل حمل با کمک نیروی باد کار می کنند. ویبراتور الکتریکی نیاز به اتصال مستقیم به منبع تغذیه دارند. یکی از مزایای مهم موتور ویبره کاهش هزینه های مربوط به بسته بندی مواد است. به عنوان مثال یک لرزش ساده در یک کیسه آرد می تواند هزینه بسته بندی را تا 25% کاهش دهد. همچنین ویبراتور صنعتی موجب کاهش زمان بسته بندی نیز می شود. ویبراتور صنعتی می تواند یک گزینه مناسب برای ترکیب مواد مختلف باشد. این دستگاه برای ترکیب یکنواخت مواد مختلف در یک سطح مقطع وسیع نیز کاربرد دارند.

موتور ویبره 2

ایمنی موتور ویبره

یکی از مهمترین معیار های استفاده از ویبراتور، افزایش ایمنی ساخت قطعات و بسته بندی مواد است. تست های ایمنی مختلفی با استفاده از موتور ویبره انجام می شود. استفاده از ویبراتور در تست ایمنی دستگاه های صنعتی مختلف می تواند میزان مقاومت این دستگاه ها را در برابر تغییرات ناگهانی نشان دهد. همچنین تست ایمنی زلزله با کمک ویبره بدنه نشان دهنده میزان مقاومت ساختمان در برابر زلزله های با شدت مختلف است. برای استفاده از موتور ویبره بهتر است آموزش های لازم به اپراتور ارائه شود. این دستگاه ها دارای قدرت بسیار بالایی است و در صورت استفاده نادرست ممکن است آسیب های جدی به فرد و دستگاه های اطراف آن وارد کند. در بازار ایران ویبراتور مختلفی وجود دارد که ساخت کشورهای ایتالیا، ایران، چین و ترکیه است. سایت کالا صنعتی به عنوان یکی از فروشگاه های اصلی صنعتی در ایران ویبره بدنه با برند های مختلف را ارائه می دهد.

سیستم ویبره خطی و چرخشی در دنیای واقعی در کدام بخش صنعت کاربرد دارد؟

ویبره بدنه با سیستم خطی عموماً در دستگاه های تخلیه، ابزارآلات اندازه گیری، سرندها و نوارنقاله ها یا همان کانوایر استفاده می شود. این در حالی است که از سیستم چرخشی در فیلترها، سیلوهای سیمان و ... فیلتراسیون ها و دستگاه های ساده برای جداسازی مواد استفاده می شود. برای آگاهی و دریافت کاتالوگ ویبراتور و همچنین لیست قیمت ویبره بدنه با کارشناسان فروش در تماس باشید.

راه های خرید انواع موتور ویبره چگونه است؟

  1. خرید حضوری از فروشگاه های فیزیکی
  2. خرید تلفنی ویبره بدنه
  3. خرید اینترنتی ویبره بدنه

مجموعه «کالا صنعتی» یکی از فروشگاه‌های معتبر در زمینه فروش انواع ویبره بدنه صنعتی است. می‌توانید با مراجعه به بخش محصولات سایت، تنوع ویبراتورها را مشاهده کرده و قیمت آن را نیز با دیگر فروشگاه‌های فیزیکی و اینترنتی مقایسه کنید.

  • سوالات متداول
الکتروموتور و گیربکس پمپ و تجهیزات مرتبط اینورتر و ابزار دقیق اپراتور