دسته بندی کالاها
جستجو
بستن



فیلتر

وضعیت

  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین
قوانین ارسال نظر
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصیه می‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
نام و نام خانوادگی
شماره تلفن
متن پیام
کد کچا
...
کاربر مهمان
چهار شنبه 26 شهریور 1404 - 15:58
سلام، من توی صنعت پمپ‌سازی کار می‌کنم و می‌خواستم بدونم این رولبرینگ مخروطی با ظرفیت بار بالا و طراحی خاصش چطور توی کارهای سنگین و پمپ‌ها جواب می‌ده؟ مثلا توی دماهای پایین و بالا مشکلی پیش نمیاد؟ و از طرفی، جنس قفسه فولاد یا پلی آمید کدومش بیشتر به کار میاد؟
مدیر سایت
یکشنبه 30 شهریور 1404 - 09:31

سلام دوست عزیز

رولبرینگ‌های مخروطی با ظرفیت بار بالا در پمپ‌ها عملکرد خوبی دارند و در دماهای پایین و بالا به‌شرط استفاده از مواد مناسب (مثل فولاد مقاوم به حرارت) مشکلی ندارند.در مورد قفسه، فولاد برای شرایط سخت و دماهای بالا بهتر است، در حالی که پلی آمید برای شرایط سبک‌تر و دماهای متوسط مناسب‌تر است.
با احترام، تیم فنی کالاصنعتی

خانه
دسته بندی ها
سبد خرید
خرید اعتباری و اقساطی
تماس با ما