قطعات گيربکس خورشيدی

 




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین

گیربکس خورشیدی یکی از گیربکس های پیچیده و کاربردی در صنایع مختلف است. قطعات گیربکس خورشیدی شامل یک چرخ دنده خورشید، چند چرخ دنده سیارک و رینگی که این موارد را به یکدیگر متصل می کند. قطعات گیربکس خورشیدی معمولا از موادی ضد خوردگی و سایش انتخاب می شوند زیرا تمامی این چرخ دنده ها در بازه های زمانی طولانی مدت با یکدیگر تماس دارند. محور ورودی و خروجی گیربکس خورشیدی می تواند بر روی چرخ دنده خورشیدی یا سیارک ها باشد که متناسب با نیاز کاربر انتخاب می شود. قطعات گیربکس خورشیدی متناسب با مدل گیربکس می تواند متغیر باشد اما چرخ دنده های اصلی این گیربکس ها همواره یکسان است. برای آگاهی از قيمت قطعات گيربکس خورشيدی با کارشناسان فروش در تماس باشيد.

گیربکس خورشیدی

طرز کار گیربکس خورشیدی

طرز کار گیربکس خورشیدی به اینصورت است که به ازای چرخش یکی از قطعات گیربکس خورشیدی، قطعه دیگر ثابت می کند که موجب افزایش سرعت و کاهش گشتاور و یا بالعکس می شود. برای افزایش سرعت خروجی در گیربکس خورشیدی باید چرخ دنده خورشیدی ثابت باشد و قفسه درون گیربکس صنعتی بچرخد تا سرعت دورانی محور خروجی افزایش یابد یا باید چرخ دنده رینگی ثابت باشد و دوباره قفسه درون گیربکس بچرخد که موجب چرخش سریعتر چرخ دنده خورشیدی شده و در نهایت سرعت دورانی افزایش می یابد. برای کاهش سرعت باید چرخ دنده رینگی بچرخد و چرخ دنده خورشیدی که درون گیربکس قرار دارد ثابت بماند که موجب کاهش سرعت دورانی می شود. در برخی موارد ممکن است دو مورد از قطعات گیربکس خورشیدی به یکدیگر قفل شوند که موجب انتقال مستقیم قدرت می شود.

قطعات گیربکس خورشیدی

لوازم گیربکس خورشیدی معمولا به صورت کلی یکسان است اما لوازم جانبی گیربکس خورشیدی می تواند برای هر نوع گیربکس متغیر باشد.

قطعات گیربکس خورشیدی شامل :

  1. یک چرخ دنده خورشیدی
  2. چرخ دنده های سیارکی
  3. پینیون
  4. رینگ
  5. پوسته گیربکس

حلقه بیرونی یک صفحه دایره ای شکل است که وظیفه تماس و چرخش همگام با سیارک های متصل بر آن را بر عهده دارد. چرخ دنده های سیارکی از دیگر قطعات گیربکس خورشیدی هستند که به تعداد نیاز در داخل گیربکس قرار دارند. مزیت این چرخ دنده ها جلوگیری از لغزش چرخ دنده متحرک است. چرخ دنده خورشیدی که به عنوان مهمترین عامل انتقال قدرت در گیربکس خورشیدی شناخته می شود، یک چرخ دنده کوچک در وسط صفحه اصلی است که نیروی دریافتی از موتور یا هر تامین کننده ای را به چرخ دنده های متصل انتقال می دهد. رینگ در واقع یک حلقه است که دندانه هایی بر روی آن قرار گرفته شده است و موجب چرخش چرخ دنده های داخلی می شود. پوسته گیربکس یکی دیگر از قطعات گیربکس خورشیدی است که تمامی چرخ دنده ها درون آن قرار می گیرند و معمولا از جنس چدن است. تجهیزات گیربکس خورشیدی به طور کلی این موارد است که می تواند متناسب با کاربرد گیربکس به آن اضافه شود.

اجزای گیربکس خورشیدی

مزایا و کاربردهای گیربکس خورشیدی

گیربکس های خورشیدی یا سیاره ای دارای کاربری فراوانی در صنایع مختلف است. با توجه به طراحی سخت این گیربکس ها معمولا هزینه های تمام شده در این گیربکس ها کمی بالا است. با توجه به این مورد باید نسبت به سرویس لوازم گیربکس پلانتری نهایت دقت در نظر گرفت. هزینه خرید قطعات گیربکس خورشیدی بسیار بالا است و در صورت خرابی می تواند موجب بروز مشکلات زیادی در صنعت مورد نظر شود. صنایع شیمیایی، صنایع پلاستیکی، صنایع تولید موتورهای مکانیکی، صنایع غذایی، صنایع کشاورزی، صنایع معدن، صنایع سیمان، صنایع بسته بندی، صنایع فولاد و مس، صنایع آب و فاضلاب، صنایع حمل و نقل و باربری، صنایع شیشه و سرامیک، صنایع چوب، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع کاغذسازی، نوار نقاله ها و سیستم های بچینگ و رولینگ از جمله صنایعی هستند که از گیربکس خورشیدی استفاده می کنند. گیربکس خورشیدی دارای مزیت های زیادی نسبت به سایر گیربکس ها است. از جمله این مزایا حجم کم گیربکس های خورشیدی نسبت به سایر گیربکس ها است.

قطعات گیربکس خورشیدی (سیاره ای) باید از آلیاژهایی ساخته شوند که در برابر خوردگی و سایش مقاومت خوبی داشته باشند. گیربکس های پلانتری تقریبا نصف حجم گیربکس های دیگر را اشغال می کنند. همچنین گیربکس خورشیدی تقریبا دارای وزنی نصف گیربکس های دیگر است. این موضوع موجب نصب ساده تر و جابه جایی بهتر این گیربکس ها می شود. گیربکس خورشیدی با توجه به طراحی دقیق دارای بازدهی بالایی است. راندمان این گیربکس ها در حدود 90 تا 95% است که نسبت به سایر گیربکس ها بسیار بالاتر است. گیربکس خورشیدی ( سیاره ای ) دارای عمر طولانی تری نسبت به سایر گیربکس ها است. این گیربکس ها قادر به تحمل بار در جهت های مختلف است و همچنین تنوع زیادی در نصب آن ها وجود دارد. قطعات گیربکس خورشیدی معمولا در هنگام تماس با یکدیگر سر و صدای بسیار پایینی را تولید می کنند. مزایای گیربکس خورشیدی که در بالا ذکر شد با استفاده از قطعات گیربکس سیاره ای با کیفیت قابل استناد است.

گیربکس خورشیدی

راهنمای انتخاب گیربکس خورشیدی

عوامل متعدد زیادی وجود دارد که در انتخاب گیربکس خورشیدی موثر هستند. قطعات گیربکس خورشیدی معمولا متناسب با نیاز مشتری و نوع کاربری گیربکس مشخص می شوند. یکی از مهمترین معیارهای انتخاب گیربکس خورشیدی دمای عملکردی آن است. بسیاری از قطعات گیربکس خورشیدی در صورتی که در دمای بالایی قرار بگیرند ممکن است بازدهی پایینی داشته باشند. این موضوع به این دلیل است که دندانه های چرخ دنده ها بر اثر افزایش دما تغییر طول داده و موجب افزایش اصطکاک بین دندانه ها شود. بهتر است از روغن های روان کننده مناسب و همچنین از یک روش خنک کاری بهینه برای کنترل دمای قطعات گیربکس خورشیدی استفاده شود. نیروهای محوری و شعاعی وارده بر گیربکس باید توسط یک بلبرینگ یا رول برینگ مناسب انتقال داده شود. انتخاب این تجهیز تاثیر بسزایی در افزایش کارآیی گیربکس دارد. افزایش طول عمر قطعات گیربکس خورشیدی رابطه مستقیمی با ساعت کارکرد این گیربکس ها دارد. باید قبل از خرید نسبت به ساعت کارکرد مورد نیاز و همچنین ساعت کارکرد گیربکس مورد نظر اطمینان حاصل کنید.

از دیگر پارامتر هایی که در هنگام خرید گیربکس خورشیدی باید به آن توجه شود، میزان توان گیربکس است. همچنین نسبت تبدیل هر گیربکس متناسب با سایز و تعداد چرخ دنده های موجود در آن می تواند متفاوت باشد. سایز قطعات گیربکس خورشیدی می تواند اثر گذاری بالایی در ضریب تبدیل گیربکس دارد. قطعات گیربکس خورشیدی باید به صورت دوره ای مورد بازدید قرار بگیرند زیرا سایش شدید بین دندانه های چرخ دنده ها می تواند موجب کاهش راندمان و کارآیی گیربکس شود. با توجه به دقت بالای طراحی و تولید قطعات گیربکس خورشیدی از این گیربکس ها می توان در دستگاه های چاپ، دستگاه های CNC و دستگاه های تزریق پلاستیک نیز استفاده می شود. جهت اطلاع از قیمت گیربکس خورشیدی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

  • سوالات متداول
ایمیل(اختیاری):
کد مقابل را وارد کنید ...