تخفیف شگفت انگیز

قفل کن شفت

برای اتصال دو شفت به یکدیگر به صورت معمول از کوپلینگ ها استفاده می شود. در واقع هنگامی که دو شفت روبه روی یکدیگر قرار دارند و قرار به منظور انتقال نیرو این دو شفت به یکدیگر متصل شوند از کوپلینگ ها استفاده می شود.

در مواردی شفت گیربکس هالو می باشد که اصطلاحاً به این گیربکس ها هالو شفت گفته می شود. هالو به شفتی گفته می شود که تو خالی است. در چنین مواردی شفت دیگر وارد شفت تو خالی می شود و از داخل به شفت تو خالی قفل می شود و عمل انتقال نیرو و گشتاور را انجام می دهد. برای این کار از قطعه ای به نام پاورلاک و یا قفل کن شفت استفاده می شود.

پاورلاک های یک قطعه برای اتصال شفت ها به صورت اصطکاکی هستند که با نام قفل کن شفت هم شناخته می شوند. قفل کن های شفت اتصالاتی ساده، ایمن و قوی را برای مصرف کننده به وجود می آورد.

مزایای خرید پاورلاک (قفل کن شفت)

  1. ساختار ساده ای دارند.
  2. پاورلاک ها عملکردی ایمن را تضمین می کنند و تحت تأثیر بارهای پیچشی و لحظه ای قرار نمی گیرند و اتصالاتی بدون نیروی عکس العمل را ارائه می دهند.
  3. قفل کن های شفت در ابعاد و انواع متفاوتی وابسته به نیاز مصرف کنندگان تولید می شوند.
  4. قفل کن های شفت می توانند گشتاور بالایی را انتقال دهند که این یک مزیت بزرگ برای مصرف کنندگان می باشد.
  5. پاورلاک ها می توانند از بارهای محوری پشتیبانی کنند، جایی که نیرو از طریق محور اتصال شفت به هاب اعمال می شود. در اصطلاح قفل کن ها خودمحور هستند.
  6. قفل کن های شفت به راحتی قابل نصب هستند. این قطعات را به سادگی می توان در موقعیت خود در دستگاه قرار دارد و مطابق توضیحات سازنده آن را نصب کرد. از طرفی پاورلاک ها به راحتی نیز قابل جدا شدن هستند و می توان آن ها را به راحتی جدا و سپس نصب کرد. در اکثر مدل ها می توان این قطعات را تا 10 بار جدا و مجدد نصب کرد. این قابلیت باعث می شود که در هنگام خرابی تعویض قطعات فرسوده ساده تر و راحت تر صورت پذیرد.
  7.  پاورلاک ها بادوام هستند و طول عمر بالایی دارند و می توان در صورت فرسوده نبودن از آن ها مجدد استفاده کرد.

معایب پاورلاک (قفل کن شفت)

  1. شاید مهم ترین عیب قفل کن ها که بسیاری مدنظر قرار می دهند، قیمت نسبتاً بالاتری هست که دارند.
  2. در کاربردهایی که خار و جای خار وجود دارد استفاده از پاورلاک ها سخت می باشد.

به طور کلی پاورلاک ها دارای مزایای بالایی می باشند و توصیه می شود به جای استفاده از قطعات قدیمی تر از قفل کن ها استفاده شود. اگر در مورد انواع قفل کن ها و نحوه کار آن ها سؤالی داشتید می توانید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

انواع پاورلاک (قفل کن شفت)

پاورلاک ها به طور کلی به دو دسته سری تک و دوبل تقسیم می شوند.

1) پاورلاک سری تک

پاور لاک سری تک

این پاور لاک از دو رینگ داخلی و خارجی که با پیچ و مهره به یکدیگر متصل شده اند تشکیل شده است.

2) پاورلاک سری دوبل

پاور لاک سری دوبل

این سری از پاورلاک ها به غیر از دو رینگ داخلی و خارجی دارای رینگ هایی مخروطی نیز هستند. این پاورلاک ها با نام های پاورلاک مخروطی نیز شناخته می شوند.

نحوه استفاده از پاورلاک (قفل کن شفت)

برای استفاده از قفل کن، ابتدا سوراخ هاب کمی بزرگ تر تراش داده می شوند و همان طور که گفته شد فاصله مابین محور (شفت) و قطعه نصب شدنی توسط پاورلاک پر می شود. در نصب پاورلاک ها محور یا شفت دست نخورده باقی می ماند و هیچ تغییر نخواهد داشت.

شما می توانید برای سفارش انواع قفل کن های رایج در بازار و قفل کن های خاص با فروشگاه اینترنتی کالا صنعتی در تماس باشید. برای اطلاع از آخرین قیمت ها، موجودی و زمان تحویل با کارشناسان فروش کالا صنعتی در تماس باشید.




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین
    الکتروموتور و گیربکس پمپ و تجهیزات مرتبط اینورتر و ابزار دقیق اپراتور