پمپ آب شناور

  • موتور تک شناور کشاورزی و صنعتی
  • پمپ تک شناور کشاورزی و صنعتی
  • الکتروپمپ شناور کوچک و استیل



  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین

یکی از کاربردهای اصلی پمپ در حوزه کشاورزی می‌باشد. پمپ‌های مختلفی می‌توانند در آبیاری زمین‌های کشاورزی بکار گرفته شوند که با توجه به نوع منبع آب، نوع پمپ کشاورزی انتخاب می‌شود. یکی از منابع آب رایج که از آب ذخیره‌شده آن برای آبیاری زمین‌های کشاورزی یا باغات استفاده می‌شود، پمپ شناور چاه کشاورزی است. پمپ شناور که در گروه پمپ‌های با مکانیزم سانتریفیوژ قرار می‌گیرد، معمولا به منظور انتقال آب از چاه‌‌های عمیق و نیمه‌عمیق و همچنین افزایش فشار استفاده شده و همانند پمپ کفکش در آب به‌ صورت مستغرق است. علاوه بر کاربرد بیان شده، پمپ‌ شناور برای زه‌کشی آب‌های زیرزمینی، تامین آب اضطراری، کاربرد در آب‌نماها و آبشار‌های مصنوعی، ایستگاه‌های تقویت فشار آب، شستشوی صنعتی در کارخانه‌ها، آتش‌نشانی و سیستم‌های آبیاری بارانی کاربرد گسترده دارد.

پمپ شناور

قیمت پمپ شناور چاه کشاورزی

قیمت پمپ شناور به پارامترهایی مثل توان پمپ شناور، قطر دهانه و برند آن بستگی دارد. با افزایش توان پمپ شناور چاه کشاورزی، توانایی پمپاژ آب افزایش می‌یابد و قیمت آن افزایش می‌یابد. پمپ‌های شناور را سازندگان زیادی تولید می‌کنند. قطر دهانه نیز پارامتری است که خود به نوعی به توان بستگی دارد. زمانی که قدرت پمپاژ آب توسط پمپ شناور بیشتر باشد، این نیازمند داشتن قطر دهانه بزرگتر می‌‌باشد و بنابراین می‌توان گفت با افزایش قطر دهانه، قیمت پمپ شناور چاه کشاورزی نیز افزایش پیدا می‌کند.

بسته به خارجی و ایرانی بودن پمپ شناور و کیفیت قطعات استفاده شده در آن، قیمت پمپ شناور می‌تواند متفاوت باشد. برندهای پمپ شناور معتبر موجود در بازار که در سایت کالاصنعتی به فروش می‌رسند شامل پمپ شناور لئو، پمپیران، رایان، دیزل‌ساز، استریم و ... است. بهترین پمپ شناور خارجی را می‌توان پمپ شناور لئو معرفی کرد که در کنار کیفیت عالی آن دارای قیمت بسیار مناسبی است. همچنین در بین پمپ‌های شناور ایرانی نیز قیمت پمپ تک شناور پمپیران و رایان مناسب‌تر از سایرین است. برای دریافت قیمت پمپ شناور تک فاز و سه فاز با توان‌های مختلف و از برندهای مختلف می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

قیمت پمپ شناور چاه عمیق

پمپ شناور دارای انواع مختلفی است که هم برای چاه‌های عمیق و هم کم‌عمق می‌توانند استفاده شوند. پمپ‌های شناور چاه عمیق باید دارای قدرت و توان بیشتری باشند. از آنجا که توان در قیمت پمپ شناور تاثیر دارد، در اینجا نیز قیمت پمپ شناور چاه عمیق به علت بالابودن توان آن و حتی سه فاز بودن و ابعاد آن بیشتر است. فروشگاه اینترنتی کالاصنعتی به علت تامین پمپ شناور چاه عمیق از تامین‌کنندگان اصلی و بدون واسطه توانسته در مقایسه با سایر رقبا قیمت پمپ شناور چاه عمیق را پایین‌تر عرضه کند.

انواع پمپ شناور

پمپ های شناور از دو دیدگاه طبقه بندی می شوند، یکی از لحاظ نحوه عملکرد و ساختار و دیگری از لحاظ نوع برق مصرفی. انواع پمپ شناور از لحاظ ساختار شامل پمپ شناور جریان محوری، پمپ شناور شفت غلافی و پمپ شناور توربینی است. همچنین پمپ شناور از لحاظ برق الکتروموتور شامل شناور تکفاز و سه فاز است. در ادامه درباره هر کدام از انواع پمپ شناور به تفکیک توضیح داده خواهد شد. همچنین می‌توان پمپ‌های شناور را از لحاظ جنس نیز تقسیم‌بندی کرد که شامل پمپ شناور استیل و چدنی می‌شوند و در مواردی جنس پروانه پلاستیکی نیز وجود دارد.

انواع پمپ های شناور

الکتروپمپ شناور

یکی از انواع پمپ شناور الکتروپمپ شناور است که در آن دو بخش موتور تک شناور و پمپ شناور با یکدیگر کوپل شده‌اند و در داخل چاه عمیق قرار می‌گیرند و عملیات پمپاژ آب را انجام می‌دهند. آب الکتروپمپ را پر می‌کند و نحوه خنک‌کاری الکتروموتور این نوع پمپ شناور با آب است.

پمپ شناور جریان محوری

در پمپ شناور جریان محوری یا پمپ ملخی همان‌طور که از نامش پیداست، سیال به‌ صورت موازی از قسمت مکش پمپ وارد و به‌ طور موازی نسبت به شفت اصلی از پروانه خارج می‌شود. این پمپ شناور برای شرایطی که دبی زیاد لازم است کاربردی است.

پمپ شناور شفت و غلاف

در پمپ شناور شفت غلافی، سیال کاری پس از فرآیند پمپاژ توسط پروانه، از طریق لوله‌‌ای تعبیه شده در اطراف محور اصلی پمپ، به سمت خروجی آن هدایت می‌شود. پمپ شفت و غلاف برای زمان‌هایی که دسترسی به برق وجود ندارد، مناسب است چراکه معمولا آن را با موتور دیزلی راه‌اندازی می‌کنند.

پمپ شناور توربینی

در پمپ شناور توربینی، سیال در حالت محوری و موازی با شفت وارد شده و به ‌طور زاویه‌‌دار نسبت به شفت از پروانه خارج می‌شود. برای خروج سیال بصورت زاویه‌دار نسبت به محور از پروانه جریان مختلط در پمپ توربینی استفاده می‌شود. به دلیل ساختار عمودی پمپ شناور توربینی در بسیاری از کاربردهای مربوط به آبرسانی در کشاورزی و آبگیری از کانال‌ها و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پمپ شناور ماردونی

پمپ شناور ماردونی همان طور که از نامش پیداست دارای پروانه های ماردونی شکل است. این پمپ شناور مستغرق معمولا برای انتقال آب تمیز چاه های عمیق و نیمه عمیق مورد استفاده قرار می گیرد.

پمپ شناور تک فاز

یکی از انواع پمپ شناور از لحاظ برق مصرفی، نوع تکفاز آن است. پمپ شناور تک فاز برای کاربردهای با ابعاد کوچکتر بکار می‌رود، به عنوان مثال برای پمپاژ آب چاه‌های کم عمق و در باغات و زمین‌های کشاورزی با متراژ کوچکتر که نیاز به هد و دبی پایین‌تری است. پمپ‌های شناور تک فاز دارای توان‌های کمتری هستند و از لحاظ ابعاد نیز کوچکتر هستند. به جهت کارایی بیشتر پمپ‌های شناور تک فاز در توان‌های پایین‌تر نسبت به سه فاز، استفاده از نوع تکفاز در توان پایین مناسب‌تر است. نکته ای که برای پمپ شناور تکفاز باید به آن اشاره کرد، نیاز به خازن استارتر برای راه‌اندازی این پمپ است.

پمپ شناور سه فاز

پمپ شناور سه فاز در مقایسه با نوع تک فاز برای سطوح کاربری بزرگتر مثل تامین آب از منابع و چاه‌های عمیق‌تر در کشاورزی و مصارف صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. پمپ شناور سه فاز در توان‌های ‌بالاتر دارای راندمان بیشتری نسبت به تکفاز است و برای راه‌اندازی نیاز به خازن ندارد. پمپ شناور سه فاز هد و دبی بیشتری می‌تواند تولید کند و در مواردی که دسترسی به برق سه فاز وجود دارد می‌توان از آن استفاده کرد.

اجزای پمپ شناور و نحوه عملکرد آن

در شکل زیر اجزای اصلی یک پمپ شناور نشان داده شده است. براساس این شکل، ابتدا سیال مورد نظر از مرکز پروانه اول وارد پمپ می‌شود سپس بعد از خارج شدن از محیط پروانه اول، وارد طبقه دوم، سوم و ... می‌شود. همانطور که مشخص شد این نوع از پمپ‌ها ساختار طبقاتی دارند. سیال پس از آخرین پروانه، از پمپ خارج می‌شود. لازم به ذکر است که دمای سیال پمپاژ شده یک عامل محدود کننده و موثر بر عمکرد این نوع از پمپ‌ها است.

اجزای پمپ شناور

کاربرد پمپ شناور

عمده کاربرد پمپ شناور در حوزه کشاورزی است. سایر کاربردها شامل:

  1. انتقال آب چاه‌های عمیق و نیمه عمیق به منظور آبیاری زمین‌های کشاورزی
  2. انتقال آب‌های شور دریایی و زیرزمینی
  3. سیستم‌های تصفیه آب اسمز معکوس (RO)
  4. آب‌شیرین‌کن‌های صنعتی و نیمه صنعتی
  5. سیستم‌های آتش‌نشانی و اطفا حریق
  6. سیستم‌های آبیاری تحت فشار و آبیاری قطره‌ای
  7. پمپاژ آب در حوضچه‌های مربوط به فواره‌ها و آب‌نماها

مزایای پمپ‌ شناور

پمپ‌ شناور مزایایی دارد که در ادامه ذکر شده است:

  • راندمان بالای این نوع از پمپ‌ها موجب کاهش مصرف انرژی می‌شود.
  • این نوع از پمپ‌ها هزینه اولیه نصب و راه اندازی کمی دارند و دلیل آن عدم نیاز به فنداسیون‌بندی است.
  • این پمپ‌ها نیاز به هواگیری نداشته و علاوه بر کارکرد با صدای کم، استحکام خوبی دارند.
  • با توجه به اینکه این نوع از پمپ‌ها از نوع مستغرق‌اند، مناسب برای کار دائم هستند.
  • فرآیند رسوب و زنگ‌زدایی که در دیگر پمپ‌ها فرآیندی هزینه‌بر و حساسی است، در این نوع از پمپ‌ها به راحتی انجام می‌شود.
  • با توجه به ساختار و ابعاد پمپ‌های شناور، جهت انتقال آب از چاه‌های باریک مناسب هستند.
  • در حالی‌که دیگر پمپ‌ها با مشکل تامین انرژی برای مکش اولیه و همچنین محدودیت ارتفاع مواجه‌اند، پمپ‌ شناور با توجه به مکانیزم عملکرد این مشکل را ندارند.
  • سوالات متداول
ایمیل(اختیاری):
کد مقابل را وارد کنید ...