اینورتر TECO تکو تایوان تکفاز S310 سری D

برای دریافت کاتالوگ و قیمت اینورتر تکو با کارشناسان فروش در تماس باشید.

نوع کاربرد اینورتر: جهت کاربردهای سبک

اتصال اینورتر تکو: تک فاز به سه فاز S310-D

ولتاژ ورودی: 220 ولت - برق تک فاز

دمای عملکرد: 50~10- درجه ی سانتی گراد

خروجی گشتاور: 150%درفرکانس 6هرتز 

موجود
۰ تومان
۵,۱۱۰,۰۰۰ تومان
  • نقد و بررسی
  • مشخصات فنی
  • محصولات مشابه
  • نظرات کاربران
  • تنظیمات شافت آزاد در درایو S310 تکو

    در حالت پیش‌ فرض زمانی که فرمان توقف صادر شود و سپس درایو استوپ میشود،  موتور توقف می‌کند حالت شافت آزاد زمانی است که پس از فرمان توقف خروجی اینورتر برای موتور غیرفعال ‌شود و توسط خاصیت موتور انقدر میچرخه تا بالاخره در نقطه شافت موتور از توقف باز می ایستد. بدین منظور تنظیمات درایو S310 ابتدا در منو کلید DSP را فشار میدهیم 01-00 روی صفحه‌ نمایش داده میشود توسط کلید ریست پارامتر 01-04 رو تنظیم کنیم برای ورود به پارامتر مربوطه اینتر را فشار می دهیم مقدار پارامتر زمانی که روی صفر ذخیره شود، دیسلریشن تایم ما سپری می شود و اگر مقدار روی ۱ قرار بدهیم حالت کاستو استوپ حالت برای ما فعال می شود. برای ذخیره تمام لوازم کلید DATA ENT فشار داده شود، برای این منظور کلمه ENT صفحه‌ نمایش نشان داده می شود که منظور ثبت است مجدداً پارامتر 01-04 روی صفحه‌ نمایش داده میشود برای خروج از منوی پارامترها کلید DSP را فشار می‌دهیم در این حالت زمانی که فرمان توقف صادرشود حالت کاستو استوپ فعال خواهد شد. برای اطلاع از قیمت اینورتر با کارشناسان فروش در تماس باشید. جهت اطلاع از قیمت و خرید اینورتر تکفاز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

    تغییر تنظیمات دور در درایو S310 تکو 

    زمانی که بخواهید سرعت نهایی یک فرآیند تابعی از فرکانس باشد و  قابلیت تغییر تنظیم گام به گام پروسه در اینورتر S310 تکو،  توسط ولوم صفحه کلید را داشته باشید ، با ما همراه باشید. برای ورود به پارامتر ها , کلید DSP را فشار دهید، به واسطه کلید جهت دار بالا ,  پارامتر 05-00 را انتخاب کنید جهت ورود به پارامتر کلید Data ENT را فشار دهید، این پارامتر جهت تنظیم مرجع فرکانس می باشد. با ولوم روی صفحه کلید مقدار پارامتر را ۱ قرار دهید و مجدداً برای ذخیره , کلید DATA ENT را فشار دهید END روی صفحه نمایش نشان داده می شود. توسط کلید ریست پارامتر 11 را انتخاب کنید  پارامتر ۱۱۰۱ انتخاب نمایید جهت ورود به پارامتر کلید DATA END را فشار دهید، مقدار فرکانس مورد نظر را در اینجا وارد کنید به طور پیش فرض فرکانس ۵۰ هرتز را وارد نمایید و برای ذخیره مجدد کلید Enter را فشار دهید، END روی صفحه نمایش داده میشود.

    این عمل به معنای ذخیره پارامتر مورد نظر است ، توسط کلید جهت دار بالا پارامتر 1102  را انتخاب کنید، این پارامتر میزان دقت را برای شما فراهم میکند، برای ورود به پارامتر کلید Enter را فشار دهید ، به عنوان مثال مقدار پارامتر را روی عدد یک قرار دهید ، مجددا برای ذخیره کلید Enter را فشار دهید کلمه END نمایش داده میشود برای خروج کلید DSP را فشار دهید ، حالا قادر خواهید بود با تغییر ولوم تغییرات گام به گام را مشاهده می کنید.

    تنظیمات شافت آزاد در درایو S310 تکو

    در حالت پیش فرض زمانی که فرمان توقف صادر می شود. مدتی سپری می شود و سپس درایو Stop می شود و موتور را متوقف می کند حالا شافت آزاد زمانی است که پس از فرمان توقف , خروجی درایو برای موتور غیرفعال می شود و توسط خاصیت موتور آن قدر می چرخد تا بالاخره در نقطه شافت موتور از توقف باز می ایستد. بدین منظوردر تنظیمات درایو S310 ابتدا در منو کلید DSP را فشار می دهیم 01-00 روی صفحه نمایش نشان داده می شود توسط کلید ریست پارامتر 01-04 را تنظیم می کنیم برای ورود به پارامتر مربوطه اینتر را فشار می دهیم مقدار پارامتر زمانی که روی صفر ذخیره شود، Deceleration time آن سپری می شود و اگر مقدار را روی ۱ قرار بدهیم حالت Custom Stop برای ما فعال می شود ، برای ذخیره تمام لوازم باید کلید DATA ENT فشار داده بشود. برای این منظور دکمهENT در صفحه نمایش نشان داده می شود که منظور ثبت است. مجددا پارامتر 01-04 روی صفحه نمایش نشان داده می شود برای خروج از منوی پارامترها کلید DSP را فشار می دهیم این حالت زمانی که فرمان توقف صادر بشود حالت Custom Stop آن فعال خواهد شد.

    تنظیم دقت صفحه کلید در سری S310 تکو

     با توجه به نیاز و کاربرد مورد استفاده در صورتی که نیاز به تغییر و مشاهده گام به گام با استفاده از ولوم صفحه کلید را دارید با  ما همراه باشید. بدین منظور برای ورود به منوی پارامتر ها ابتدا کلید DSP را فشار می دهیم ، توسط کلید جهت دار بالا پارامتر 05-00 را انتخاب می کنیم، این پارامتر به منظور تنظیم مرجع فرکانس ما می باشد ، برای ورود به پارامتر مربوطه کلید DATA ENT را فشار می دهیم، مقدار پارامتر را روی عدد یک قرار می دهیم، برای ذخیره مجددا کلید DATA ENT را فشار می دهیم، در این حالت ولوم صفحه کلید را به عنوان مرجع فرکانس انتخاب کردیم. پارامتر بعدی که باید تنظیم کنیم پارامتر 01-11 می باشد، جهت ورود به پارامتر مربوطه کلید DATA ENT را فشار می دهیم، مقدار پارامتر را روی عدد 50 تنظیم می کنیم، این پارامتر به منظور وارد نمودن ماکزیمم فرکانس هست که در حالت پیش فرض 50 هرتز قرار گرفته شده است ، 50 هرتز را وارد می کنیم.

    برای ذخیره مجددا کلید DATA ENT را فشار می دهیم، DATA ENT روی صفحه نمایش نشان داده می شود که به معنای ذخیره مقدار در پارامتر مورد نظر است، پارامتر 02-11 را انتخاب می کنیم، جهت ورود به پارامتر کلید DATA ENT را فشار می دهیم، این پارامتر به منظور مود نمایشی فرکانس می باشد، روی عدد یک قرار می دهیم و مجددا کلید DATA ENT را فشار می دهیم، END روی صفحه نمایش نشان داده می شود، برای خروج از منوی پارامتر ها کلید DSP را فشار می دهیم، فرکانس روی صفحه, نمایش داده می شود، اکنون با تغییر فرکانس توسط ولوم صفحه کلید میتوانید فرکانس را واحد به واحد مشاهده و تنظیم نمایید.

    تنظیم فرکانس حامل در درایو اس S310 تکو

    به منظور تنظیم فرکانس کریر ابتدا لازم است با عملکرد آن آشنا شوید ، البته لازم به ذکر است در حالت پیش فرض نیاز به تغییر پارامتر نیست ، در صورت مشکلاتی از قبیل صدای سوت موتور ، نشتی ، دمای بالای موتور برخوردید اقدام به تنظیم این پارامتر نمایید. به عنوان مثال زیاد کردن مقدار فرکانس حامل سبب حذف صدای سوت موتور می شود، کاهش جریان کریر منجر به کاهش جریان نشتی می شود ، البته در مورد این موضوع باید به فاصله بین موتور و اینورتر دقت شود.

    کاهش مقدار کریر همچنین باعث کاهش تلفات و دمای موتور می شود ، با در نظر گرفتن این موضوع و با توجه به موارد گفته شده در صورت نیاز برای تغییر فرکانس حامل در ابتدا برای ورود به منوی پارامتر ها کلید DSP را فشار دهید ، توسط کلید Insert پارامتر 03 - 10 را انتخاب می کنیم ، جهت ورود به پارامتر کلید DATA ENT را فشار دهید ، نمی توانید عدد دقیقی برای فرکانس حامل مشخص کنید و مقدار این فرکانس طبق شرایط کاری تعیین می شود . تغییرات را پله پله توصیه می شود اعمال کنید و در هر مرحله تست بگیرید.

    به عنوان مثال برای حذف صدای سوت موتور مقدار این پارامتر را دو واحد افزایش می دهیم و برای ذخیره مجددا کلید DATA ENT را فشار می دهیم. پارامتر 04 -10 به منظور انتخاب مود برای کریر تعبیه شده است، الگوریتم خاصی برای انتخاب مود تعیین نشده و با سعی وخطا متناسب با کاربرد به دست می آید ، جهت ورود به پارامتر کلید DATA ENT را فشار میدهیم و حالت های مختلف مود رو مشاهده می کنید ، به عنوان مثال با مود پیش فرض حالت صفر را تست می کنیم و در صورت حاصل نشدن نتیجه مطلوب مجددا مراحل را تکرار می کنیم.

    تنظیم مرجع فرکانس در درایو تکو مدل T310

    به منظور تنظیم فرکانس و کار با ولوم صفحه کلید در درایو تکو مدل310T با ما همراه باشید. در ابتدا برای ورود به منوی پارامتر ها کلید DSP را فشار می دهیم  پارامتر 00-00 روی صفحه , نمایش داده می شود، توسط کلید ریست پارامتر 05-00 را انتخاب می کنیم  جهت ورود به پارامتر مربوطه کلید اینتر را فشار می دهیم. این پارامتر مربوط می شود به مرجع فرکانس , در حالت پیش فرض روی عدد یک قرار دارد  که در این صورت توسط ولوم خارجی یا ورودی آنالوگ A1 فرکانس تغییر می کند، زمانی که روی عدد صفر قرار دهیم فرکانس ما توسط کلید های جهت دار پایین و بالا تغییر می‌کند برای تنظیم ارتباط شبکه و به منظور تنظیم حالت پالس ورودی است. در صورتیکه قصد استفاده از آنالوگ ورودی A2 را داریم روی عدد 7  زمانی که کار با آن روی صفحه کیبورد می باشد روی عدد ۸ تنظیم می کنیم  و برای ذخیره کلید اینتر را فشار می دهیم و End  رو صفحه نمایش داده می شود برای خروج از پارامترها DSP را فشار می دهیم. مقدار فرکانس روی صفحه نمایش داده می شود و همانطور که مشاهده می کنید توسط ولوم کیبورد میتوان مقدار آن را عوض کرد.

    تنظیمات و راه اندازی مستقیم در درایو M610 Teta

    راه اندازی مستقیم پس از وصل برق قابلیتی است که در صورت تنظیم یا قطع و وصل لحظه ای برق  و ورودی در راه اندازی می شود در این حالت دیگر نیازی به راه اندازی به صورت دستی نیست بدین منظور در ابتدا جهت ورود به منوی پارامترها کلید DSP فشار می دهیم گروه P00 روی صفحه نمایش داده میشود و توسط کلید جهت دار بالا گروه P01 را انتخاب می کنیم  و جهت ورود به پارامتر مربوطه کلید اینتر را فشار می دهیم. P0100 روی صفحه , نمایش داده میشود، توسط کلید جهت دار بالا پارامتر P0118 را انتخاب می کنیم ، جهت ورود به پارامتر مربوطه کلید Enter را فشار می دهیم ، مقدار پارامتر زمانی که روی عدد یک باشد حالت راه اندازی مستقیم فعال می شود و مجددا برای ذخیره کلید اینتر را فشار میدهیم ، P0119 روی صفحه نشان داده می شود ، برای خروج از منوی پارامترها کلید DSP را دوبار فشار می دهیم ، توجه داشته باشید که در این حالت مرجع راه اندازی ترمینال باشد یعنی پارامتر P0001 روی عدد 1 باشد.

    مقاومت ترمز در درایو S310 تکو 

    در صورتی که در کاربرد شما انرژی یا برگشت ولتاژ حس می شود ، لزوم استفاده از مقاومت ترمز وجود دارد ، برای تشخیص این موضوع میتوان از مانیتور کردن ولتاژ دی سی باز کمک گرفت ، در صورتی که نیاز به مقاومت ترمز در اینورتر تکو S310 دارید با ما همراه باشید. محدوده مقاومت مناسب برای اینورتر شما یا محاسبه مقاومت درایو مد نظر شما، باید به دو مشخصه توان و اهم مقاومت ترمز توجه داشت ، در صورتی که درایو شما نیم یا یک است مقاومت ترمز شما 60 وات و 200 اهم انتخاب و در صورتی که درایو شما 2 است مقاومت ترمز مناسب 150 وات 100 اهم است. نحوه اتصال مقاومت ترمز به درایو ، جهت اتصال مقاومت ترمز به اینورتر از ترمینال های قدرت BR و P1 استفاده نمایید. پارامتر فعال سازی مقاومت ترمز ، به منظور فعال سازی مقاومت ترمز در درایو 310S در ابتدا جهت ورود به منوی پارامتر ها کلید DSP را فشار دهید ، توسط کلید ریست پارامتر 00-07 را انتخاب نمایید. جهت ورود به پارامتر مربوطه کلید DATA ENT را فشار دهید ، رقم دوم از سمت راست روی عدد یک و برای ذخیره مجددا کلید DATA ENT را فشار دهید. End روی صفحه نمایش مشاهده می شود. برای خروج از منوی پارامتر ها کلید DSP را فشار دهید ، اتصالات را چک کنید و سپس اینورتر را راه اندازی کنید. در هنگام خرید به این نکته توجه فرمایید در صورتی که در کاربرد شما نیاز به استفاده از مقاومت ترمز میباشد از سری  مقاومت ترمز های S310 بایستی استفاده شود. 

    آموزش کار با اینورتر S310 تکو 

    در این آموزش قصد داریم شما شما با نحوه تنظیم 310 S آشنا کنیم ، در ابتدا از کلیدهای صفحه کلید شروع می کنیم، کلید ران و استارت آپ برای راه اندازی و توقف شما از زمانی مرجع که فرکانس شما روی کیبورد تنظیم شده است ، کلید DSP برای ورود  به منوی پارامترها و تنظیمات زیر گروه می باشد ، کلید پایین و بالا برای تنظیمات گروه و زیر گروه مجموعه و مقدار دهی عددی می باشد. به منظور جابجایی اعداد چشمک زن روی صفحه نمایش می باشد،  و برای پاک کردن بعضی از قطعات رایج از این کلید استفاده می شود ،  کلید Data Ent برای ورود به گروه و زیر گروه مربوطه و برای اطلاعات است. با استفاده از راهنمای نصب اینورتر S310 پارامتر مربوطه برای تنظیم را پیدا می کنید با این حساب می خواهم درایو را ریست کنیم و برمی گردیم به تنظیمات پیش فرض کارخانه ، پارامتر مربوطه را به این حالت پیدا می کنیم ، پارامتر ۱۲۰۶ می باشد ، حالا تنظیم پارامتر را داریم ، برای ورود به پارامتر و کلید DSP را فشار می دهیم.

    پارامتر 01-00 روی صفحه نمایش نشان داده می شود برای تنظیم پارامتر به ۱۲۰۶ ابتدا کلید ریست و داده ها را انتخاب می کنیم  و توسط کیبورد جهت دار عدد سمت چپ را یک قرار می دهیم، سپس چند بار آن را فشار می دهیم عدد بعدی را تنظیم می کنیم پارامتر دوازده خط فاصله 00 ، کلید DSP را دوباره فشار می دهیم، پارامتر 1206 روی صفحه  تنظیم کنید ، زمانی که پارامتر روی صفحه نمایش تنظیم شد برای ورود به پارامتر داده شده کلید Data را فشار میدهیم مقدار مذکور را وارد می کنیم اینجا برای ریست قرار است 1150 وارد شود ، عدد ۵ سپس عدد بدی و به همین ترتیب عدد ۱۱۵۰ رو تنظیم می کنیم برای ذخیره مجدد کلید DATA ENT را فشار می دهیم و روی  صفحه نمایش دیده می شود.

  • مشخصات عمومی
    گارانتی
    ملاحظات مهم
    درصورتی که نیاز به تحویل فوری دارید، با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
    برند اینورتر
    تکو TECO
    ملاحظات مربوط به گارانتی
    دریافت گارانتی کالا منوط بر ارسال آن برای شرکت تولید کننده یا نماینده آن است و در صورتی که ایراد از مصرف کننده نباشد، شامل گارانتی خواهد شد.
    مدت زمان گارانتی
    24 ماه
    بازه زمانی ارسال
    سه روز کاری
    مشخصات فنی
    اتصال اینورتر تکو
    تک فاز به سه فاز S310-D
    نوع کاربرد اینورتر
    جهت کاربردهای سبک
    ولتاژ ورودی
    220 ولت - برق تک فاز
    توان ورودی
    0.5HP - 0.37KW, 1HP - 0.75KW, 2HP - 1.5KW
    خروجی گشتاور
    150%درفرکانس 6هرتز
    دمای عملکرد
    50~10- درجه ی سانتی گراد
    وزن محموله (گرم)
    1000
    • کاربر مهمان
    • پنجشنبه 26 مرداد 1402 - 12:17
    • 1
    • 0
    سلام عذر میخوام این نوع اینورتر فن دارد؟
    • مدیر سایت
    • شنبه 28 مرداد 1402 - 09:11
    • 1
    • 0

    با سلام و احترام

    سیستم تهویه و خنک کاری اینورتر ها در دو نوع است، یکی دارای شیارهای الومینیومی و دیگری استقرار فن، در داخل اینورتر و این نوع اینورتر در هر دو حالت وجود دارد. 

    • info@kalasanati.com
    • سه شنبه 24 دی 1398 - 11:41
    • 0
    • 0
    قیمت اینورتر تک فاز به سه فاز Ip20 1.5kw 2Hp
    ایمیل(اختیاری):
    کد مقابل را وارد کنید ...